VITO filters voor VITO 50/80/VM/VL

260.00

Bestel gemakkelijk online uw nieuwe oliefilters voor de VITO frituuroliefilter zodat de frituurolie weer scehoongemaakt en hergebruikt kan worden, voor het smaakvol frituren van uw proukten.

Beschrijving

Het cellose filter voor het VITO Frituuroliefilter 80/VM/VL is makkelijk en snel online te bestellen. Onze filters hebben een constante kwaliteit en ze zijn herkenbaar aan de bedrukking op het filter en de doos waarin ze verpakt zijn heeft de VITO bedrukking op de doos, dus niet op een sticker. Zie afbeelding.

In één doos zitten 100 stuks en met één stuk kan je meerdere friteuses filteren. De meeste van onze klanten doen ongeveer één jaar met één doos. Sommige klanten gebruiken ook meerdere dozen per jaar en er zijn ook klanten die met één doos twee jaar doen. U kunt duidelijk zien aan de stroming van de olie door het VITO Frituuroliefilter heen. Zodra de olie gaat druppelen en dus niet meer stromen moet het filter vervangen worden. Houdt bij de VITO VL rekening met het vervangen dat er ook metalen filters in zitten. De metalen onderkant van het VITO Frituuroliefilter kan makkelijk in de vaatwasser schoongemaakt worden of met de hand. Zodra dit schoon is kan er een nieuw cellulose filter in geplaatst worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VITO filters voor VITO 50/80/VM/VL” te beoordelen