VITO filters voor VITO 30

150.00

NOVEMBERKORTING !!! BESTEL NU 1 DOOS FILTERS MET COUPONCODE november 10 (10% korting) of 2 DOZEN MET CODE november 15 (15% korting) en krijg korting + gratis verzending !!!

Beschrijving

Het cellose filter voor het VITO Frituuroliefilter 30 is makkelijk en snel online te bestellen. Onze filters hebben een constante kwaliteit en ze zijn herkenbaar aan de bedrukking op het filter en de doos waarin ze verpakt zijn heeft de VITO bedrukking op de doos, dus niet op een sticker. Zie afbeelding.

In één doos zitten 100 stuks en met één stuk kan je meerdere friteuses filteren. De meeste van onze klanten doen ongeveer één jaar met één doos. Sommige klanten gebruiken ook meerdere dozen per jaar en er zijn ook klanten die met één doos twee jaar doen. U kunt duidelijk zien aan de stroming van de olie door het VITO Frituuroliefilter heen. Zodra de olie gaat druppelen en dus niet meer stromen moet het filter vervangen worden. De metalen onderkant van het VITO Frituuroliefilter kan makkelijk in de vaatwasser schoongemaakt worden of met de hand. Zodra dit schoon is kan er een nieuw cellose filter in geplaatst worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VITO filters voor VITO 30” te beoordelen